25 jun. 2011

Wenkbrauwen epileren: Wanneer hak ik de knoop door?


Dit zijn mijn wenkbrauwen gekamt en bijgetekend;
Exusez-moi voor de messy mascara, ik had net gesport ;)

Ik moet je zeggen dat ik best goed tegen pijn kan. Wat moet, dat moet, zeg ik altijd maar. Benen harsen? No problem! Oksels epileren? Kom maar op.
Er is alleen één ding waar ik bang voor ben. Dat is, jawel jawel: wenkbrauwen epileren. Ik heb het op eigen houtje geprobeerd, door de verdwaalde haartjes één voor één eruit te trekken, maar het feit dat de dunne huid helemaal meekwam en dat de haartjes ook nog eens ontzettend moeilijk eruit te trekken waren, zakte de moed in de me schoenen. Om het niet te hebben over de rode huid die ik na afloop had.

Dit was een jaar geleden en inmiddels begint het weer te kriebelen! Ik maak de laatste tijd vaak mijn ogen op met oogschaduw, waardoor die haartjes juist nog meer opvallen. Dit ziet er ook nog eens heel lelijk uit op EOTD's.

Look van afgelopen vrijdag
 Een behandeling bij de schoonheidsspecialiste is niet bepaald duur, voor c.a. €20,- kunnen ze je wenkbrauwen helemaal shapen. Het is dus niet een kwestie van kunnen of niet, maar meer durven. Want het lijkt me zó'n pijn doen! Heeft iemand ervaring met het epileren van wenkbrauwen? Laat het me alsjeblieft weten!
Xoxo!