30 jul. 2011

Boeken mee op vakantieEerder schreef ik al over de uitverkoop die nu gaande is bij de Bruna, waar ik ook al een boek gehaald had. Ik heb mijn zoektocht vervolgd en heb uiteindelijk drie boeken bij elkaar gesprokkeld, die laat ik nu aan je zien.

L.A. Candy van Lauren Conrad
Dit word er over het boek gezegd:
In Los Angeles draait alles om zien en gezien worden. De stad heeft alles: een bruisend nachtleven, hippe designerwinkels, mooie mannen... Jane Roberts en haar beste vriendin Scarlett, nog geen twee weken geleden verhuisd naar L.A., kunnen hun geluk niet op wanneer een tv-producer hen vraagt voor zijn nieuwe realityshow, L.A. Candy. Ja, natuurlijk doen ze mee! Een nieuw, chic appartement, gratis designerkleding, toegang tot exclusieve clubs en restaurants die ertoe doen... Wie wil dat niet?
Zodra de show van start gaat, lijken Jane en Scarlett in een achtbaan terecht te komen. Ze worden beroemd en ineens is iedereen in hen geïnteresseerd: oude vrienden,vage kennissen en knappe onbekenden. Het duurt echter niet lang voordat Jane zich realiseert dat in L.A. niets is wat het lijkt... 
Ik ben altijd een groot fan geweest van Lauren Conrad. Ze is een lief meisje, maar weet wel wat goed is en wat ze wil. Daarbij zijn haar looks altijd prachtig, simple but chic.

P.S. Ik hou van je (of: P.S. I love you.) van Cecelia Ahern
Holly en Gerry zijn een jong getrouwd stel. Ze maken vaak grapjes over het feit dat Holly niet zonder Gerry zou kunnen leven. Het idee van 'De Lijst' was dan ook als grap bedoeld: als Gerry iets zou overkomen, zou hij een lijst voor Holly achterlaten met dingen die ze moet doen. Wanneer het noodlot toeslaat en Gerry overlijdt, besluit Holly een mysterieus pakje op te halen bij haar ouders. Gerry blijkt zonder dat ze het wist De Lijst te hebben opgesteld. Het geeft Holly de kracht om verder te gaan en erachter te komen dat liefde nooit verdwijnt maar altijd in je hart blijft bestaan. 

Chanel Chic van Lauren Weisberger 
Emmy, Leigh en Adriana wonen in New York. Ze zijn al meer dan tien jaar beste vriendinnen en hebben elkaar altijd door dik en dun gesteund. Nu staan ze op een keerpunt in hun leven. Emmy is vlak voor ze zou gaan trouwen gedumpt door haar verloofde en ze stort zich met overgave op haar werk: het opzetten van nieuwe restaurants voor een hippe horecaketen.
Leigh, redacteur bij een toonaangevende uitgeverij, heeft een vriend die iedereen wel zou willen, maar als een van de beroemdste auteurs van de uitgeverij na jaren weer een manuscript inlevert en hij haar vraagt hem te helpen bij het herschrijven, dreigt de relatie met haar vriend spaak te lopen.
Adriana is de beeldschone dochter van een supermodel en een rijke vader. Dates te over, maar er is niemand aan wie ze zich wil binden. Haar moeder hamert erop dat schoonheid niet eeuwig duurt en dat het hoog tijd is om een geschikte echtgenoot aan zich te binden.
Op een avond sluiten Emmy en Adriana een pact: ze zullen datgene veranderen in hun leven wat hun het meest dwarszit. Leigh houdt zich afzijdig, maar al snel blijkt dat er voor haar het meest op het spel staat.

 Ik kocht 'L.A. Candy' bij de plaatselijke boekenwinkel, 'P.S. Ik hou van je' bij de Bruna en 'Chanel Chic' heb ik geleend van een vriendin, maar je zal deze ongetwijfeld ook in de boekhandel of bibliotheek vinden.

Welk boek raad jij aan?

liefs