25 okt. 2011

What's on his way: Dé kast van beautyland

 

Remember dat ik deze opbergmethode net zoals hierboven liet zien? Nou, de tijden dat daar al mijn make-up in past zijn voorgoed voorbij. Ik krijg nu al de doosjes niet meer dicht, terwijl ik nog niet eens een maand deze bakjes/laadjes gebruik. Moet je nagaan hoe snel het gaat!
Daarom ga ik binnenkort overstappen naar de kast die we stilletjes aan wel een beetje dé beautykast kunnen noemen in beautyland. Ik heb het over de Helmer, geen Hermès (misschien kunnen ze die erbij cadeau doen? Hihi, kidding ;)- maar een Helmer.
HELMER Ladeblok op wielen, wit Breedte: 28 cm Diepte: 43 cm Hoogte: 69 cm
Dit is hem dan. Misschien ken je hem wel, misschien ook niet. Ik heb er in ieder geval veel goeds over gehoord, je zou er je make-up goed in kunnen bewaren, zonder dat het een gigantische rommel wordt. Met mijn keer op keer falende pogingen om mijn kamer netjes te houden, kan ik op het minst mijn make-up stash netjes houden, right?
ANTONIUS Ladeinzet, transparant Breedte: 24 cm Diepte: 37 cm Hoogte: 7 cm
ANTONIUS Ladeinzet
Ik kwam trouwens ook dit geniale artikel tegen een tijdje geleden, met twee soorten ladeinzetten die precies in de helmer passen! Ik heb het over de ANTONIUS Ladeinezet en de Anordna Lyx opbergerset. De Anordna  is helaas niet meer te koop (het artikel waar ik deze twee ladeinzetten in vond is uit het jaar 2010), maar de Antonius wel! Lucky me.


Ik kan niet wachten om mijn stash opnieuw in te delen en weer een goed overzicht te hebben! Bovendien is het bij elkaar nog minder dan €40,-, dus erg duur is het niet.


Ik ben erg benieuwd welke organizers jij gebruikt om je make-up stash in te delen!


liefs