19 jul. 2011

Ik heb echt wat met lijstjes maken, het is gewoon erg handig en zorgt voor overzicht. Ik heb hier een handige app voor, daarover komt later nog een artikel. Zo heb ik ook een meterslange wishlist en die word op dit moment nog een centimeter langer! Want OMG, ik heb de meest schattige hoesjes ooit gezien. Op YouTube zijn ze al erg bekend en ik zag ze wel vaker voorbijkomen, maar wist gewoon niet waar ze vandaan kwamen. Toen Trisha -een meisje waar ik eerder over heb geschreven- een review deed over haar súperschattige hoesjes, wist ik eindelijk waar ze vandaan kwamen, namelijk luxaddiction.com! Je kan voor heel veel mobieltjes terecht bij ze, denk aan iPhone, BlackBerry, HTC, Android, Motorola, Nokia, Samsung en zelfs voor de iPad. Als je mobiel er niet tussen staat, kun je altijd een aanvraag plaatsen, zodat ze je uitgekozen hoesje voor jouw mobiel maken. Ze maken gebruik van Swarovski kristallen en Australische 'bling' kristallen. De hoezen worden helemaal met de hand gemaakt, steentje voor steentje.
Ze zijn stuk voor stuk prachtig, ik laat jullie mijn favorieten zien.
Ready for some eyecandy?

Is het niet geweldig? Er zijn nog veel meer soorten op de site, ook minder drukke varianten. Maar ik ga toch echt voor deze beauties! Ik werd al redelijk snel uit mijn droom geholpen, toen ik de prijs van deze hoesjes zag. De meesten zijn in de sale (ik weet niet of dat tijdelijk is) $80 =€56,56, wat toch wel heel wat is voor een hoesje. Maar als ik de reviews bekijk op YouTube -dat zijn er nogal wat- zijn ze allemaal erg lovend over de kwaliteit van de producten en ze zijn ook gewoon erg mooi!
Ik weet niet hoe, maar ik ben zeker van plan om zo'n hoesje in de toekomst aan te schaffen. Het is het waard, teminste dat denk ik.

Heb jij ervaringen met luxaddiction.com?
xoxo!