20 sep. 2011

Week 9: What's your favorite magazine

Tumblr_liqnvxb2ix1qcxfh6o1_500_large

De nieuwe week is weer begonnen, dus het is weer tijd voor een opdracht uit de 30 weeks challenge! Vandaag een opdrachtje die voor mij vrij makkelijk was om te beantwoorden, want mijn favoriete magazine is al een lange tijd hetzelfde. Ik heb het over de Grazia, het blad dat elke vrijdag bij mij op de mat valt. Heerlijk vind ik het, het feit dat ik elke week wat te lezen heb tussen alle drukte door. 
Grazia richt zich op fashion, lifestyle, celebrities, make-up en meer. Elke week een verse dosis van ieder onderwerp zorgt ervoor dat ik alles een beetje bijhoud en nieuwe dingen ontdek die mij dan weer kunnen inspireren. 
Ik ben vooral fan van 'De must haves van de week', daar zie je de kleding die op dat moment sooo hot is. Ook de rubriek 'De Modejury' vind ik altijd leuk om te lezen, daar geven specialisten op het gebied van fashion hun mening over verschillende outfits van bekende mensen. Tot slot de 10 Hot Stories, de rubriek waar je het laatste 'nieuws' te weten komt van die week.

Ik denk dat ik nog lang fan blijf van dit blad, geen enkel tijdschrift overtreft de Grazia op dit moment naar mijn mening.

Wat is jouw favoriete tijdschrift?

liefs